Thuis

Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de Shenzhenhoyol richtte Intelligent Elektronika, Ltd in 2004.is een snelle groeiende onderneming op die de productie en de marketing van LEIDENE lichten integreert. Na de inspanning en de ontwikkeling van elf jaar, nu zijn wij de belangrijke LEIDENE lichtenfabrikanten en de leveranciers in China.We houden altijd zeer vriendelijke verhouding met vele sterke LEIDENE lichtenfabrieken en onderzoekinstituten in China, hebben wij in eigen land van hoge reputatie in LEIDENE lichtenmarkt en internationaal genoten.

China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Wij hebben 300 personeelsleden, 50 mensen direct belast met technologieonderzoek en ontwikkeling, die twee opto-elektronicadr. van Chinese academie van wetenschappen in onderzoek en ontwikkelingsteam van, sterke wetenschappelijke onderzoek en innovatie hebben. De totale activa van het bedrijf van bijna 200 miljoen yuans, voeren wij van allerlei productie en laboratoriummateriaal in van Japan, Amerikaan, Singapore en Taiwan, workshopautomatisering graad bereikte 100%, ons product door UL-certificatie (Certificatieaantal 20120410-E353974 en 20120410-E353973), Ce-certificatie, ROHS-certificatie, PSE-certificatie, FCC certificatie, ISO9001, nationale elektrische lichtbronopsporing en shenzhen van de de supervisiedienst van de stadskwaliteit de controle-instantiecertificatie. Uitstekend team van wetenschap en technologie, om de ontwikkeling en de productie te maken prima LEIDENE verlichtingsproducten worden. Ons bedrijf heeft eigen uitvindingsoctrooi in China, een totaal van 60 Amerikaanse uitvindingsoctrooien en andere octrooien.

 

Onze fabrieksnadruk bij het vervaardigen van de meeste soorten LEIDENE lichten in China, die LEIDEN Plafondcomité Lichten, Vierkante LEIDENE Comité Lichte, Ronde LEIDENE Comité Lichten, Dimmable-LEIDENE Gloeidraadbol, van de LEIDENE de Bol Gloeidraadkaars, In een nis gezette LEIDENE Downlights, 2835 SMD-LEIDENE, LEIDENE tri-Bewijs Lichte, Waterdichte LEIDENE Vloedlichten, Dimmable-LEIDENE Schijnwerpers, LEIDENE Hoge Baailamp, 5730 SMD-leiden, 5050 SMD-leiden, MAÏSKOLF LEIDENE Spaander, Hoge Macht LEDs en SMD omvatten   3030 LEIDENE enz. Met professionele productieinstallaties, kunnen wij het belangrijkste LEIDENE licht zoals 2835 SMD doen     GELEID, LEIDDEN 5730 SMD EN 5050 SMD LEIDDEN ENZ. De producten wij produceren zijn bijna behandelend de meesten van LEIDENE lichten die in China.We kunnen worden vervaardigd zijn zeer professioneel en hebben ervaring in diverse soorten kleine en grote professionele verpakking die kan gemakshalve worden gebruikt, leidt sommige van onze verpakking de markt in sommige landen. Wij kunnen onze producten in diverse soorten leveren verpakking volgens klant-specifieke eisen. Nu veroorzaken wij meer dan 400 soorten het formuleren van producten die over de hele wereld worden uitgevoerd naar ongeveer 60 landen en gebieden. Maar Hoyol heeft einde nooit het gaan forward.we heel wat maatregelen doen om de kosten te controleren, en levert concurrerende prijzen voor onze klanten.

China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Hoyol heeft een speciale professionele productielijn en onderzoekafdeling, die verantwoordelijk voor de productie en de ontwikkeling. Wij kunnen suppy onze huidige of potentiële klanten goede LEIDENE lichten. Wij hebben een goede relatie met binnenlands beroemd instituut dat ons van gebiedend onzuiverheidsanalyse en LEIDEN de industrierapport kan voorzien. De kwaliteit en de Dienst zijn altijd de hoogste zorg in Hoyol.We verstrekken volledige reeks service.including-gegevens en samples.which zijn op verzoek beschikbaar.

China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

De opdracht van Hoyol is: ‚Maak tot de wereld meer minder donker licht,‘, en ons principe is: ‚De greepintegriteit, vordert gestadig, dient de Wereld‘. Wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - kwaliteitsgoederen voor onze klant. Het is de manier wij onze klanten en markt winnen

 

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Ik ben zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst kunnen vestigen.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2013 ontwikkel markt overzee, grote projecttransformatie.

Janu, 2013   Guiyang en de transformatie van Shenzhen airpot

Breng, 2013 in de war   De afdeling van de opstellings buitenlandse handel

Dec, 2013   In de Verenigde Staten, afdeling maakt de overzee van de opstellingsverkoop, handelsbetrekkingen met het Midden-Oosten duidelijk, de klanten van Australië, Westelijk Europa

 

2012 Merkbevordering, die de onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden verbeteren.

Sept., 2012 eerste manufactory aangetoond in het ONDERWIJSbasis van SHENZHEN GREENLIGHTING.
Sept., 2012 die het Ministerie van Nationale Hoge rendement LEIDENE van het de Industrie & het Communicatie project Moduleinkapseling ondernemen & het Onderzoek van de Productindustrialisatie aansteken
Dec, 2012   Neem aan het Project van Groene die Architectuur en Wetenschapsinnovatie in QIANHAI-STREEK deel door SHENZHEN SCIENCE&INNOVATION COMITÉ en HUISVESTING & de DIENST van CONSTRU CTION van SHENZHEN-GEMEENTE wordt georganiseerd.

 

2011 zich Concentreert op de onderzoek en ontwikkelingsinvestering.

 

Janu, 2011 Goedgekeurd door het Ministerie van Nationale Science&Technology in de LEIDENE van project „Hoge lichtstromen Lampen voor Binnenlandse Grote Ruimteverlichting.

 

2010 het Nieuwe Industrieterrein bewegen zich.

Januari, 2010   HOYOL-voltooid en geopend de Industriepark.

 

2009 vergroot sterkte en schaal.

Februari, 2009   HOYOL-het de INDUSTRIEpark maakte van in het „Belangrijke Investeringsproject van SHENZHEN 2009“ een lijst

Breng, 2009 in de war   Het toetreden in het van de het Onderzoeksamenwerking van SHENZHEN Internationale Science&Technology het LEIDENE de Inkapseling van PCB & Hoge Machts integreren Ontwikkelingsproject.
Mei, 2009 de Bouw van Nieuw de Industriepark van HOYOL begon in BUJI.
Mei, 2009 Toegekend Uitvindingsoctrooi van Vlakke leiden van de multi-Spaanders Hoge Macht
Mei, de Uitvindingsoctrooi van 2009 van Hoge Machts LEIDENE Straatlantaarn door het het Intellectuele eigendombureau van de Staat.

 

2008 ontwikkel nieuwe strategische planning.

Jun, 2008   Hadden leiden van de multi-spaanders Hoge Macht bereikt het Nutsoctrooi, en in hetzelfde jaar het Nutsoctrooi van van de Embed leiden multi-Spaanders Hoge Macht & Vlakke leiden van de multi-Spaanders Hoge Macht.

Nov., 2008   Investering in het land van 7134 vierkante meters als nieuwe de industriebasis van HOYOL in GANLI-het Park van Wetenschaps&technology, LONGGANG, SHENZHEN.

 

2007 van de Concentraatonderzoek en ontwikkeling nieuw product onafhankelijk.

Januari, 2007, Hi-Tech Onderneming van SHENZHEN door SHENZHEN SCINCE wordt toegekend EN TECHNOLOGIE die   DIENST, samen met Hi-Tech product door GUANGDONG SCINCE & TECHNOLOGIE.

 

2005-2006   Groeiend, veranderde HOYOL.

Jun, 2006   Toegekend ontwerpoctrooi van leiden.

Otc, 2006   Verleende de " Quality&Credit-toekenning " en " Beste kwaliteitsproduct " door centrum van de de kwaliteitswaarborg van China het lichte inductry.

Mei, 2005   De het Onderzoekafdeling van de verlichtingstechnologie was opstelling.

Mei, 2005   Het bedrijf ging de ISO-authentificatie over.

 

2004 HOYOL werd opgericht.

Mei 2004, Intelligent die de Elektronikaco. van Shenzhen HOYOL, Ltd in Baoan-district, Shenzhen-stad, China wordt gevestigd.

 

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 100,000,000.00-300,000,000.00

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen HOYOL Intelligent Electronics Co.,Ltd Certificaten