Thuis

Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Vierkante deelvenster LED licht voor verkoop
Van goede kwaliteit Vierkante deelvenster LED licht voor verkoop
Het wijden leidt tot Waarde. Dank voor de het duurzame steunen en begeleiding van Hoyol. Met uw hulp en instructie, win ik meer marktaandeel.

—— Gary guillier-Marcellin

De verzending is aangekomen. Ik herzag het en alles is zeer goed. Ik waardeer uw follow-up op de verzending en als altijd hard werk van u

—— Jean Philippe Illarine

Grote fabrieksschaal, Geavanceerd technisch en goede reputatie

—— Philippe BARTHELET

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd
De bedrijfbouw Bedrijfreceptionnist Kantoor beurs Exhibition hall De productielijn van het Ledspakket Productie lijn 1 Succesvolle projectgevallen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 100,000,000.00-300,000,000.00
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 60% - 70%

Richtte Opto Elektronisch Co. van Shenzhenhoyol, Ltd in 2004.is een snelle groeiende onderneming op die de productie en de marketing van LEIDENE lichten integreert. Na de inspanning en de ontwikkeling van elf jaar, nu zijn wij de belangrijke LEIDENE lichtenfabrikanten en de leveranciers in China.We houden altijd zeer vriendelijke verhouding met vele sterke LEIDENE lichtenfabrieken en onderzoekinstituten in China, hebben wij in eigen land van hoge reputatie in LEIDENE lichtenmarkt en internationaal genoten.

Wij hebben 300 personeelsleden, 50 mensen direct belast met technologieonderzoek en ontwikkeling, die twee opto-elektronicadr. van Chinese academie van wetenschappen in onderzoek en ontwikkelingsteam van, sterke wetenschappelijke onderzoek en innovatie hebben. De totale activa van het bedrijf van bijna 200 miljoen yuans, voeren wij van allerlei productie en laboratoriummateriaal in van Japan, Amerikaan, Singapore en Taiwan, bereikte de graad van de workshopautomatisering 100%, ons product door UL-certificatie (Certificatieaantal 20120410-E353974 en 20120410-E353973), Ce-certificatie, ROHS-certificatie, PSE-certificatie, FCC certificatie, ISO9001, nationale elektrische lichtbronopsporing en shenzhen van de de supervisiedienst van de stadskwaliteit de controle-instantiecertificatie. Uitstekend team van wetenschap en technologie, om de ontwikkeling en de productie te maken prima LEIDENE verlichtingsproducten worden. Ons bedrijf heeft eigen uitvindingsoctrooi in China, een totaal van 60 Amerikaanse uitvindingsoctrooien en andere octrooien.

 

Onze fabrieksnadruk bij het vervaardigen van de meeste soorten LEIDENE lichten in China, die LEIDEN Plafondcomité Lichten, Vierkante LEIDENE Comité Lichte, Ronde LEIDENE Comité Lichten, Dimmable-LEIDENE Gloeidraadbol, van de LEIDENE de Bol Gloeidraadkaars, In een nis gezette LEIDENE Downlights, 2835 SMD-LEIDENE, LEIDENE tri-Bewijs Lichte, Waterdichte LEIDENE Vloedlichten, Dimmable-LEIDENE Schijnwerpers, LEIDENE Hoge Baailamp, 5730 SMD-leiden, 5050 SMD-leiden, MAÏSKOLF LEIDENE Spaander, Hoge Macht LEDs en LEIDENE van SMD 3030 enz. omvatten. Met professionele productieinstallaties, kunnen wij het belangrijkste LEIDENE licht zoals 2835 SMD-leiden, 5730 SMD-leiden en 5050 SMD-LEIDENE enz. doen. De producten wij produceren zijn bijna behandelend de meesten van LEIDENE lichten die in China.We kunnen worden vervaardigd zijn zeer professioneel en hebben ervaring in diverse soorten kleine en grote professionele verpakking die kan gemakshalve worden gebruikt, leidt sommige van onze verpakking de markt in sommige landen. Wij kunnen onze producten in diverse soorten leveren verpakking volgens klant-specifieke eisen. Nu veroorzaken wij meer dan 400 soorten het formuleren van producten die over de hele wereld worden uitgevoerd naar ongeveer 60 landen en gebieden. Maar Hoyol heeft einde nooit het gaan forward.we heel wat maatregelen doen om de kosten te controleren, en levert concurrerende prijzen voor onze klanten.

Hoyol heeft een speciale professionele productielijn en onderzoekafdeling, die verantwoordelijk voor de productie en de ontwikkeling. Wij kunnen suppy onze huidige of potentiële klanten goede LEIDENE lichten. Wij hebben een goede relatie met binnenlands beroemd instituut dat ons van gebiedend onzuiverheidsanalyse en LEIDEN de industrierapport kan voorzien. De kwaliteit en de Dienst zijn altijd de hoogste zorg in Hoyol.We verstrekken volledige reeks service.including-gegevens en samples.which zijn op verzoek beschikbaar.

De opdracht van Hoyol is: „Maak tot de wereld meer minder donker licht,“, en ons principe is: „De greepintegriteit, vordert gestadig, dient de Wereld“. Wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - kwaliteitsgoederen voor onze klant. Het is de manier wij onze klanten en markt winnen

 

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Ik ben zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst kunnen vestigen.

 

Contactgegevens
Shenzhen Hoyol Opto Electronic Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Anna

Tel.: +8613006659425-755-2919-1002

Fax: 86-755-2919-1002

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)